Беззмінний ведучий та суддя українського кулінарного шоу  "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився у своєму Instagram рецептом смачного соусу песто.

Хіменес-Браво з

Хіменес-Браво з

"Свіжий базилік взимку — ще те задоволення, а запечена картопля з песто в холодну пору хочеться як ніколи!", - зазначив  Ектор Хіменес-Браво.

Інгредієнти:
- Базилік - 300 грам
- Волоські горіхи - 80 грам
- Пармезан - 100 грам
- Оливкова олія - ​​50-70 мл
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець

Секрети приготування:

1.Для соусу песто візьміть базилік, натертий пармезан, волоські горіхи, часник і масло, перекладете в чашу блендера і подрібніть. Після цього додайте перець і сіль, а потім перемішайте.

2. Ектор Хіменес-Браво також пропонує відварити або запекти картоплю. І подавати її із соусом песто.

Джерело