Беззмінний ведучий та суддя українського кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився у своєму Instagram рецептом смачного соусу песто.
"Свіжий базилік взимку — ще те задоволення, а запечена картопля з песто в холодну пору хочеться як ніколи!", - зазначив Ектор Хіменес-Браво.
Інгредієнти:
- Базилік - 300 грам
- Волоські горіхи - 80 грам
- Пармезан - 100 грам
- Оливкова олія - 50-70 мл
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець
Секрети приготування:
1.Для соусу песто візьміть базилік, натертий пармезан, волоські горіхи, часник і масло, перекладете в чашу блендера і подрібніть. Після цього додайте перець і сіль, а потім перемішайте.
2. Ектор Хіменес-Браво також пропонує відварити або запекти картоплю. І подавати її із соусом песто.
Джерело