Беззмінний ведучий та суддя українського кулінарного шоу  "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом цього десерту з дині на своїй сторінці в Instagram.

Хіменес-Браво з

Хіменес-Браво з

"Рекомендую зберегти цей рецепт, щоб узимку не втратити", - зазначив  Ектор Хіменес-Браво.

Складові:

• Половина замороженої дині • Рис – 100 г • Вода – 300 мл 

М'ятний сироп: • Вода – 100 мл • Цукор – 50 мл • М'ята – 10 грам

Спосіб приготування:

1.Готуємо м'ятний сироп. У сотейник насипати цукор, залити водою, додати м'яту і поставити на невеликий вогонь. Прогрівати помішуючи до розчинення цукру. Остудити. Витяшнути листочки м'яти.

2.Диню очистити від шкірки та насіння. М'якуш нарізати кубиками і перебити в блендері до консистенції пюре.

3. Змішати всі інгредієнти разом, перемішати, перелити в контейнер і поставити в морозилку на 6-8 годин.

4.Щоб сорбет вийшов ніжним і повітряним, щогодини діставати його з морозилки та перемішувати.

5. Ектор Хіменес-Браво пропонує попередньо зварити рис і їсти його з сорбетом.

Джерело