Беззмінний ведучий та суддя українського кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом цього десерту з дині на своїй сторінці в Instagram.
"Рекомендую зберегти цей рецепт, щоб узимку не втратити", - зазначив Ектор Хіменес-Браво.
Складові:
• Половина замороженої дині • Рис – 100 г • Вода – 300 мл
М'ятний сироп: • Вода – 100 мл • Цукор – 50 мл • М'ята – 10 грам
Спосіб приготування:
1.Готуємо м'ятний сироп. У сотейник насипати цукор, залити водою, додати м'яту і поставити на невеликий вогонь. Прогрівати помішуючи до розчинення цукру. Остудити. Витяшнути листочки м'яти.
2.Диню очистити від шкірки та насіння. М'якуш нарізати кубиками і перебити в блендері до консистенції пюре.
3. Змішати всі інгредієнти разом, перемішати, перелити в контейнер і поставити в морозилку на 6-8 годин.
4.Щоб сорбет вийшов ніжним і повітряним, щогодини діставати його з морозилки та перемішувати.
5. Ектор Хіменес-Браво пропонує попередньо зварити рис і їсти його з сорбетом.
Джерело