Десерт може бути корисним, якщо додати до нього кабачок.

Це дуже цікавий рецепт, який дозволить вам використовувати найпопулярніший літній продукт – кабачок – як основу для десерту.

Складники
Для брауні

Брауні з кабачком: оригінальний рецепт смачного та здорового десерту

натертий кабачок — 1,5 чашки
вершкове масло — 0,25 чашки
коричневий цукор — 0,75 чашки
несолодкий какао-порошок — 2/3 чашки
сіль – 0,25 ч. л.
кавові гранули – 1 ст. л.
розпушувач – 0,5 ч. л.
яйця — 3 шт.
ваніль – 2 ч. л.
борошно — 0,5 скл.
шоколадна крихта — 3/4 скл.
Для глазурі

шоколадна крихта — 3/4 ст
густі вершки — 0,25 ст.

Приготування
Розігрійте духовку до 180 градусів. Застеліть форму папером, змастіть маслом.

Олію розігрівайте в каструлі на середньому вогні до карамельного кольору, приблизно 5-10 хвилин.

У велику миску налийте підрум’яне вершкове масло разом із цукром, какао-порошком, сіллю, гранулами розчинної кави та розпушувачем. Перемішайте до однорідності і дайте постояти 5 хвилин або поки суміш не охолоне.

Додайте яйця і ваніль і перемішайте, поки тісто не набуде приємного блиску.

Змішайте борошно, терті кабачки та шоколадну стружку.

Вилийте тісто в форму і випікайте протягом 25 хвилин.

Повністю остудіть і перекладіть на тарілку

Глазур
Додайте шоколадну стружку та густі вершки в миску, що підходить для мікрохвильової печі. Нагрівайте інтервалами по 15 секунд до повного розчинення.

Дайте ганашу охолонути протягом 2-3 хвилин. Вилийте на брауні та рівномірно розрівняйте.

Поставте готовий десерт у холодильник, щоб глазур застигла.

Джерело