Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч чоловік.

Цього разу кулінарний гуру розповів своїй армії шанувальників, як приготувати пухнасті оладки. Володимир зізнався, що саме ці ласощі викликають у нього теплі спогади про безтурботне дитинство.

Пишні й ароматні оладки, немов з бабусиної пательні: Вова Ярославський з

Пишні й ароматні оладки, немов з бабусиної пательні: Вова Ярославський з

Для першого етапу приготування знадобиться: 

125 г теплої води
15 г цукру
3-4г сухих або 8г свіжі з дріжджів
60г звичайного борошна

Всі інгредієнти потрібно змішати вінчиком і дати постояти 15 хвилин в теплому місці, поки не почне з'являтися піна. 

Далі беремо такі продукти:
125 г теплого молока
1 жовток
15г цукру
190г борошна
Трішечки солі

Замішати тісто до однорідності. Накрити рушником і залишити в теплому місці приблизно на годину.
Готуємо пательню з маслом для смаження – потрібно підігріти її на середньому вогні, і великою ложкою обережно викласти тісто. Смажити з боків, перевертаючи вироби.

Пишні й ароматні оладки, немов з бабусиної пательні: Вова Ярославський з

Пишні й ароматні оладки, немов з бабусиної пательні: Вова Ярославський з

Джерело