Рецепт кролика у вині від Володимира Ярославського. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський запропонував своїм шанувальникам спробувати приготувати кролика у вині. Для кращого результату.

Запечений кролик на Різдво і Новий рік: святковий рецепт від судді

Інгредієнт.

  • 4 ніжки кролика (або 1 цілий);
  • 2 великі цибулини;
  • 100г вина білого сухого;
  • Масло для смаження;
  • Сіль, перець, чебрець і розмарин;
  • Ложка борошна і вершкового масла;
  • 1.5 ст. ложки зернової гірчиці.

Алгоритм приготування.

  1. Ніжки промили, просушили, обсмажити на рослинній олії з 2-х сторін, відклали в сторону.
  2. На тій же сковороді відразу ж обсмажуємо нарізану довільно цибулю. Смажимо це.
  3. Коли цибуля добре обсмажити і пахне на всю квартиру, додаємо біле вино, доводимо до кипіння і варимо 2-3 хвилини.
  4. Додаємо сіль, перець, трави і трохи питної води (або бульйону за бажанням)
    накриваємо кришкою і Томім на повільному вогні години 2 – 2.5 – залежить від кролика.
  5. Коли м'якоть стала ніжною, виймаємо ніжки, викладаємо всю рідину на сито, і протираємо весь лук.

Джерело