Рецепт кролика у вині від Володимира Ярославського. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.
Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський запропонував своїм шанувальникам спробувати приготувати кролика у вині. Для кращого результату.
Інгредієнт.
- 4 ніжки кролика (або 1 цілий);
- 2 великі цибулини;
- 100г вина білого сухого;
- Масло для смаження;
- Сіль, перець, чебрець і розмарин;
- Ложка борошна і вершкового масла;
- 1.5 ст. ложки зернової гірчиці.
Алгоритм приготування.
- Ніжки промили, просушили, обсмажити на рослинній олії з 2-х сторін, відклали в сторону.
- На тій же сковороді відразу ж обсмажуємо нарізану довільно цибулю. Смажимо це.
- Коли цибуля добре обсмажити і пахне на всю квартиру, додаємо біле вино, доводимо до кипіння і варимо 2-3 хвилини.
- Додаємо сіль, перець, трави і трохи питної води (або бульйону за бажанням)
накриваємо кришкою і Томім на повільному вогні години 2 – 2.5 – залежить від кролика. - Коли м'якоть стала ніжною, виймаємо ніжки, викладаємо всю рідину на сито, і протираємо весь лук.