Відомий український журналіст Костянтин Грубич на своєму YouTube-каналі часто ділиться з українцями різноманітними рецептами. Цього разу страва повинна вийти досить незвичайним, адже, чоловік вирішив приготувати пудинг з курки за давнім рецептом. 

Новий ролик з'явився на його YouTube каналі чоловіка, де він регулярно ділиться порадами і рецептами простих, але неймовірно смачних страв. 

Перед цим чоловік відвідав завод, де вирощують птахів. Експерти розповіли Йому, Чи безпечно насправді купувати м'ясо в магазинах, і як його правильно підібрати. 

Костянтин Грубич показав, як вирощують курок на продаж і приготував з них м'ясний пудинг: чи безпечне м'ясо птицi, думка експерта

Цього разу Для страви знадобиться куряче філе. Його потрібно роздрібнити в блендері-швидко і без втрати корисних властивостей. Далі в блендер потрібно додати шматочок сала і знову пустити через блендер на кілька хвилин.

Костянтин Грубич показав, як вирощують курок на продаж і приготував з них м'ясний пудинг: чи безпечне м'ясо птицi, думка експерта

Після цього Костянтин Грубич вибиває 2 яйця, додає масло, сметану і знову перемішує. 

У молоці попередньо замочує булку, і теж відправляємо все в блендер. Не забудьте посолити і додати спеції за смаком. 

Всю суміш висипаємо в каструлю на парову баню, і чекаємо годину, поки воно готується на маленькому вогні. Повинно вийти неймовірно смачно.

Костянтин Грубич показав, як вирощують курок на продаж і приготував з них м'ясний пудинг: чи безпечне м'ясо птицi, думка експерта

Також, до Вашого пудингу з курки можна приготувати соус за смаком. 

Костянтин Грубич після проби сказав, що це неймовірно смачно, і обов'язково потрібно спробувати це кожному.

Готується, як можна помітити, все дуже просто і швидко. Потрібна лише година вільного часу. 

Джерело